Copywriter

Att skriva bra texter för webben är en större utmaning än många tror, för riktigt bra texter påverkar både hur en hemsida upplevs och hur den konverterar. En copywriter jobbar med att skriva bra texter, som är både säljande och intresseväckande.

Carolin Sandström

Carolin är en av våra konsulter som kan hjälpa dig med frågor som rör copywriting. Hon vet vad som fungerar och inte.


Skriva för webben

Utbildningen skriva för webben ger er en grundförståelse för webbcopy.

Anlita en Copywriter


En webbcopy är en variant av copywriting som innebär att vi skriver texter som är anpassade både för besökare och sökmotorer.

Målgruppen är vårt fokus

Innan själva textarbetet börjar lär vi känna företaget och verksamheten. Vi tar reda på allt vi kan om produkten eller tjänsten samt målgruppen vi ska nå. Webbcopy utgår alltid från att texterna ska vara anpassade och optimerade för målgruppen. 

Att skriva texter själv

Problemet ligger i att ovana skribenter plötsligt blir ansvariga för att skriva enkla och tydliga texter på webbplatser. För dig som vill kunna börja producera innehåll till den egna hemsidan eller vill komma igång med en företagsblogg erbjuder vi utbildningen skriva för webben. Utbildningen ger dig en god grundförståelse för ämnet samt tips och råd i hur du skriver bra texter för webben.