Sökstrateg

För att annonsering på sökmotorer ska bli framgångsrik krävs att man har stor kunskap och erfarenhet. Konkurrensen om annonsplatserna ökar och klickpriserna sticker gärna iväg om man inte vet hur man ska optimera sina kampanjer. Att dra in trafik till en webbplats är inte så svårt, men att dra in relevant trafik som konverterar är en utmaning i sig.

Torbjörn Noaksson

Torbjörn har mångårig erfarenhet av sökmotorsmarknadsföring och Google Adwords. Han hjälper dig att få en kostnadseffektiv kampanj.


Anlita en Sökstrateg


Effektiv och kostnadseffektiv sökmotorsannonsering

Vill du ha en kostnadseffektiv och intäktsdrivande annonsering på sökmotorer? Vill du kunna mäta din investering och se vad den levererar? Vill du att din SEM leverantör ska jobba för lägre klickpriser och omvandlingskostnader? Vi hjälper dig gärna genom att kravställa din befintliga leverantör, utbilda den som är annonseringsansvarig på företaget, optimera ditt existerande konto eller starta en helt ny annonsering.

Sökstrateg med hög kompetens och lång erfarenhet

Våra sökstrateger har erfarenhet av sökmotorsmarknadsföring och Google AdWords sedan 2003. De är självklart personligt AdWords certifierad och vi som företag är Google Partner. Vi arbetar med både stora och små företag i flera olika branscher. Vi hjälper våra kunder att driva trafik till både e-handelssidor och informationssidor. Allt vi gör mäter vi, utvärderar och rapporterar. Vi är även konsultlärare på NässjöAkademins YH-utbildning Digital Marknadskoordinator där vi utbildar elever i sökmotorsmarknadsföring.