DW-Bloggen

Från vision till verklighet

Starta julhandeln med Black Friday!

Visste du att under förra årets Black Friday slog svenskarna shoppingrekord!?

Jämfört med en vanlig fredag i november var det flera produktkategorier som tiodubblade sin försäljning, som exempelvis smycken, elektronik och…

Vi har en del att prata om, om du kunde föregå dina kunder online, vad skulle du göra då?

Har du någon gång ställt dig frågan hur du kan utveckla din digitala marknadsföring men vet inte riktigt hur? I denna artikel kommer vi att gå igenom lite olika verktyg för hur du kan gräva djupare bland spindlar och sökord. Här får du tipsen på hur du kan nyttja den information du…

Öka din synbarhet med video!

Vi alla har en historia att berätta frågan är om du är redo att ta nästa steg?

Online och Sociala media marknadsföring står i ständig förändring där nya tekniker och funktioner fortfarande dyker upp. Video konsumtionen har ökat drastiskt under de senaste 5 åren men det är först nu många marknadsförare insett vikten av att producera rörligt innehåll i sin marknadsföring.

Vare…

Det är dags att vi tar hand om vår data och förvaltar våra kunders personliga integritet!

Alla företag på ett eller annat sätt kommer att påverkas av den nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018. Det är dags att vi tar hand om vår data och förvaltar våra kunders personliga integritet, som ger besökarna rätt att veta vilken typ av personuppgifter lagras och på vilket sätt den lagras,besökare/kunder har även rätt till att få den sortens data raderad. Men vad innebär GDPR för er företagare och vad är det som måste säkerhetsställas i ert processflöde?

Utnyttja din Facebooksidas fullständiga potential!

Med över 1,871 miljarder aktiva besökare på Facebook månatligen är det inte konstigt att det attraherar många företag att finnas där med sitt varumärke. Men det finns också de företag därute som inte riktigt vet hur man ska optimera sin profil för att attrahera sin målgrupp. Med dessa enkla tips får du medel att tillämpa direkt för att få ut det mesta av din Facebooksida! 

Read more | Comments (0) | Sep 07, 2017

Google My Business- Ge dina kunder möjligheten att hitta dig!

 

Google my business- Ge dina kunder möjligheten att se dig!

Google My Business har nu blivit ännu viktigare

Google genomför förändringar i alla sina olika verktyg och hemsidor regelbundet. Dessa förändringar sker speciellt på platser där man kan…

SEO hjälper dig att producera bättre innehåll i sociala medier och på webben!

Du har nog någon gång hört att sociala medier och SEO går hand i hand. Men vad menas med det egentligen? Det finns flera teorier och metoder för detta ändamål. Även om sociala medier inte är en direkt rankningsfaktor för Google just nu, är det ett av de bästa sätten att marknadsföra innehåll och hittas online. Vilket är en del av vad SEO arbetet handlar om. 1. Du vill öka din synbarhet. 2. Förbättra din Sökoptimering. 3. Producera värdefullt innehåll i sociala kanaler och målgruppsanpassa ditt innehåll till din hemsida. Ju starkare din sociala media närvaro är, desto lättare blir det för dina potentiella kunder att hitta dig. Men vad bör vi göra? Tänka på?

Har du gjort en sökordsanalys?

Sökordsanalysen utgör ett viktigt underlag när du ska skapa relevant innehåll till era produktbeskrivningar, optimera era annonser och innehåll i sociala medier. Arbetet med sökordsoptimering är (tyvärr) inte en punktinsats, utan ett långsiktigt arbete där man håller sig uppdaterad om målgruppernas sökbeteende på marknaden.

5 snabba tips om hur du kan snabba upp din hemsida

Hur snabbt din hemsida laddas påverkar din försäljning och möjligheten att få dina besökare att stanna kvar!

Vi människor spenderar mer och mer tid på att surfa online via mobil och surfplatta - samlar fakta, läser nyheter, integrerar med företag och köper varor på webben. Beteendet online och den digitala utvecklingen går snabbt framåt med nya tekniska funktioner, uppdateringar,…

Google AdWords utökar sina texter!

På Google Performance Summit presenterade Google igår (25:e maj 2016) att de kommer att utöka både rubriker och bekrivningstexter på sina AdWordsannonser. Hur kan det påverka oss?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • >>
  • Last