• >
  • Har er verksamhet tillräcklig kunskap om digital kommunikation?

Har er verksamhet tillräcklig kunskap om digital kommunikation?

Idag kan företagens förmåga att synas rätt med sin digitala marknadsföring vara en fråga om att vinna eller försvinna. Det handlar om hur man får besökare att hitta till dig på nätet och att när de väl hittat dig, uppfylla deras förväntningar och få dem att uppleva att de har hittat vad de söker. Samtidigt som teknikutvecklingen och sociala medier har skapat fantastiska förutsättningar för företag och organisationer att nå sina målgrupper så krävs det stor kunskap väl genomarbetade strategier för att lyckas. Därför är det så viktigt att företagen utvärderar sina digitala marknadssatsningar med exempelvis analysverktyg.


Utbildning i digital kommunikation

Har er verksamhet tillräcklig kunskap om den digitala kommunikationens möjligheter och fallgropar? Var, hur och med vilka budskap man ska synas behöver idag vara hög prioritet för ledningar och styrelser när de vill lyckas kostnadseffektivt med sin marknadsföring. I takt med att tillgängligheten har ökat så har kunderna blivit alltmer medvetna, det är viktigare än någonsin för företagen att förstå sina kunders beteende på nätet. Utvecklingen går snabbt framåt, genom att vidareutbilda sig säkerställer ni att ni har rätt kompetens och verktyg för att bryta igenom informationsbruset.

För att möta kunskapsbehov hos företag så kör Din Webbstrateg tillsammans med Nässjöakademin under hösten 2015 igång uppdragsutbildningar i digital kommunikation. Kurstillfällena är förlagda på Nässjöakademin under dagtid. Du får då möjligheten att ta med digitala projekt från er verksamhet och på plats få handledning av experter inom digital kommunikation. Kurserna är relevanta för dig som vill öka det operativa arbetet med digital marknadsföring internt men även för dig som arbetar med externa byråer. Genom att höja er interna kunskap försäkrar ni er om att ni ställer rätt krav på era leverantörer och att ni får vad ni betalar för.

 Er verksamhet kan välja mellan en eller flera kurser i:

  • Sociala mediamarknadsföring
  • Digital statistikhantering
  • Kravställning i digitala utvecklingsprojekt
  • Betald sökmotormarknadsföring 
  • Sökmotormarknadsföring

 

 

Mer information om uppdragsutbildningarna hittar du här

www.nlc.nassjo.se/Uppdragsutbildning-kurser-i-Digital-kommunikation

dinwebbstrateg.se/uppdragsutbildning-digital-kommunikation

 Ladda ner höstens kurskatalog som PDF.


Kommentarer (0)