DW-Bloggen

Från vision till verklighet

Vi har en del att prata om, om du kunde föregå dina kunder online, vad skulle du göra då?

Har du någon gång ställt dig frågan hur du kan utveckla din digitala marknadsföring men vet inte riktigt hur? I denna artikel kommer vi att gå igenom lite olika verktyg för hur du kan gräva djupare bland spindlar och sökord. Här får du tipsen på hur du kan nyttja den information du…

Öka din synbarhet med video!

Vi alla har en historia att berätta frågan är om du är redo att ta nästa steg?

Online och Sociala media marknadsföring står i ständig förändring där nya tekniker och funktioner fortfarande dyker upp. Video konsumtionen har ökat drastiskt under de senaste 5 åren men det är först nu många marknadsförare insett vikten av att producera rörligt innehåll i sin marknadsföring.

Vare…

Det är dags att vi tar hand om vår data och förvaltar våra kunders personliga integritet!

Alla företag på ett eller annat sätt kommer att påverkas av den nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018. Det är dags att vi tar hand om vår data och förvaltar våra kunders personliga integritet, som ger besökarna rätt att veta vilken typ av personuppgifter lagras och på vilket sätt den lagras,besökare/kunder har även rätt till att få den sortens data raderad. Men vad innebär GDPR för er företagare och vad är det som måste säkerhetsställas i ert processflöde?