Flintab - Kravställning


Anmäl dig här!

Flintab


Flintab är en helhetsleverantör av vågarsystem och servicetjänster. Sortimentet är omfattande med allt från små paketvågar till stora fordonsvågar.

Om Projektet

Den nya hemsidan som lanserades under första halvan av 2014 var en viktig milstolpe för Flintabs digitala utveckling. Din Webbstrateg var med och kravställde lösningen som designades och utvecklades av Ljungs kommunikation. Din Webbstrateg arbetar även som beslutsstöd för Flintabs digitala utveckling.

Vad säger Flintab?

"Det är viktigt att ta ut kursen rätt från början. Ett litet fel kan får stora konsekvenser i slutänden. Det fick jag lära mig efter en föreläsning av Annie Grönblad på Din Webbstrateg. Därför var valet lätt när vi hösten 2013 stod inför kravställning och upphandling av ny webb. Vi skulle göra rätt från början och anlitade därför Din Webbstrateg som kravställare. Tillsammans tog vi fram ett konkret kravställningsunderlag som vi kunde hålla oss till i alla de tusentals prioriteringar och avvägningar som behöver göras under projektet.Vi har bara positiva erfarenheter av deras arbete, de gör inte bara det som förväntas, utan kommer också aktivt med tips och idéer rörande projektet."

- Sophia Andersson, Flintab AB