Nässjöakademin - YH-utbildningar


Anmäl dig här!

Nässjö Akademin


På Nässjöakademin hittar du eftergymnasiala utbildningar inom Högskola och Yrkeshögskola. Nässjöakademin har bara utbildningar inom områden där det finns en tydlig efterfrågan på arbetskraft. Utbildningarna läggs upp i nära samverkan med arbetslivet och en fjärdedel av utbildningstiden är förlagd på arbetsplatser, genom projekt och lärande i arbete, LIA. De flesta av studenterna får jobb efter avslutad utbildning.

Nässjöakademin samverkar med det lokala och regionala näringslivet och skapar nätverk med myndigheter, organisationer och företag och har ett nära samarbete med Nässjö Näringsliv AB och Träcentrum.

Om Projektet

Din Webbstrateg har varit med och tagit fram en YH-utbildning som heter Digital Marknadskoordinator tillsammans med Nässjöakademin. Första årskullen som redan tagit examen började i augusti år 2013.

Utbildningen ska ge studenterna spetskompetens för att jobba med marknadsföring via digitala medier och att kunna stödja företag i deras utveckling digitalt. Studenterna som går utbildningen ska bli duktiga kravställare inom digitala utvecklingsprojekt. 

Vad säger Nässjöakademin?

"Vi är mycket nöjda med det samarbete vi hade när Helena Hjalmarson på Din Webbstrateg hjälpte oss i ett nytt utbildningsprogram på Nässjöakademin. Utbildningen som tagits fram är inom digital marknadskommunikation och kommer att vara ganska unik i Sverige. Att samarbeta med Helena i detta avseende har varit mycket tillfredsställande och professionellt skött. Den kunskap som Helena visat i framtagandet av denna utbildning är av mycket hög kvalitet. Tack Helena för ert engagemang och känsla för samverkan!" //Torbjörn Trädgårdh, Biträdande rektor på Nässjöakademin

”Har haft det stora nöjet att samarbeta med Helena i flera år kring YH-utbildningar på Nässjöakademin. Hon har ansvarat för flera YH-ansökningar och genomfört utbildningar och kurser i marknadsföring och försäljning via digitala medier. Hon sitter också med i ledningsgruppen för Teknisk Försäljning B2B. Hon är kunnig, noggrann och oerhört professionell i allt hon gör. Hennes trevliga och lättsamma sätt har gjort henne mycket uppskattad hos både elever, lärare och de företag och organisationer som varit delaktiga i utbildningarna.  Hon har haft en nyckelroll i flera av de utbildningar som startats på Nässjöakademin och hennes stora engagemang har starkt bidragit till att utbildningarna hållit en hög kvalitet.
Jag kan varmt rekommendera Helena för alla typer av utbildningsuppdrag inom marknadsföring och försäljning.” //
Martin Sivers, biträndande rektor Nässjöakademin, år 2017