Reservkraftsbyggarna - PWR POWER


Anmäl dig här!

SR Reservkraftsbyggarna (PWR POWER)


Dieseldrivna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftsverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker så har PWR Power Reservkraftsbyggarna lösningen. Efter 30 år i branschen har de samlat på sig ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk.

Projekt år 2017

Din Webbstrateg har arbetat med PWR Powers digitala utvecklingsresa både online som offline. Genom detta projekt har vi identifiera köpresan hos Pwr Powers målgrupper, ersatt det digitala språket till en helt ny design och gett den ett moderna intryck med både copy, bilder och SEO tekniska åtgärder så som struktur, anvädarvänlighet och mycket mer. Vi har lagt ner både själ och hjärta i detta projekt under 2017 och nu har den äntligen lanserats. Nyfiken på slutresultatet besök Reservkraftsbyggarna

 

 

                                                 FÖRE                                                                                        

reservkraftsbyggarnas gamla hemsida

 

 

EFTER

reservkraftsbyggarnas nya hemsida

                                                               


 

Projekt år 2015

Din Webbstrateg arbetar som Reservkraftbyggarnas webbmaster och digitala marknadskoordinator. Vi har även varit med och kravställt och utvecklat den nya hemsidan som lanserades hösten 2015. Här hittar ni den nya hemsidan som designades av Synkd.