Helena Hjalmarson

CEO/VD

Helena Hjalmarson

CEO/VD


Helena Hjalmarson fd Karlsson


Helena har arbetat med digital affärsutveckling i olika former sedan år 2003. Hon har ett brinnande intresse för människor och utveckling. Tillsammans med sin målmedvetenhet, och engagemang och viljan att gå emot strömmen var faktiska faktorer till att kunna starta Din Webbstrateg tillsammans med Torbjörn Noaksson. Idag är hon en erfaren konsult inom branschen och har agerat projektledare och kravställare i flera omfattande digitala utvecklingsprojekt. Helena jobbar även som Marknadschef och utvärderar både medie/kanaler samt leverantörer utifrån ett oberoende perspektiv. Helena är certifierad i analysverktyget Google Analytics. Förutom att driva företaget Din Webbstrateg så är Helena även styrelsemedlem i Marknadsföreningen i Jönköping.

Helena jobbar även som konsultlärare i våra företagsanpassade utbildningar och YH-utbildningar men framförallt medverkar hon i ledningsgrupper för framtida utveckling av kommande yrkesroller. 
De skolor som Din Webbstrateg samarbetar i dagsläget med är:
Nässjö akademin (Nässjö Träcentrum), IHM Business School (Göteborg) och Hermods (Göteborg). 

Utbildningar och kurser som vi är inblandade i är allt från: Digital Marknadskoodinator, Digital Marketing and Sales Analytics, E-comerce Manager, Teknisk försäljare B2B, Digital affärsutveckling etc

Specialistområde:

  • Projektledare
  • Konsult inom digital affärsutveckling
  • Marknadschef - Agera beslutsstöd för webbgrupper, ledningsgrupper och styrelser)
  • Konsultlärare 

Helena spenderar gärna sin tid med sina vänner och familj och har sedan några år äntligen gift sig med sin drömprins. Januari år 2016 kom även en liten son till världen. Förutom det så kör hon gärna ett svettigt dressyrpass på hästryggen för att hålla i gång sin träning och på sommaren åker gärna golfklubborna fram.