Janne Tengvall

Affärs- ledarskap- och organisationsutveckling

I mer än 25 år har jag arbetet som affärsman. Ibland med affärs- ledarskap- och organisationsutveckling, som KAM, coach, rådgivare, föreläsare och inspiratör! Det är en fantastisk känsla när man får vara med och se när personer och företag utvecklas och blommar ut!

Janne Tengvall

Affärs- ledarskap- och organisationsutveckling


Janne Tengvall


Du vet väl om att: 

  • ALLA kan utvecklas personligt och få en bättre självbild!
  • ALLA kan lära sig om, och utveckla sin kommunikation!
  • ALLA kan utveckla sina ledaregenskaper. ALLA är ledare, av sig själva, eller i arbetslivet!
  • ALLA är säljare, privat eller i arbetet. ALLA behöver utvecklas som säljare!
  • ALLA kan utveckla sina relationer, i arbete och privat!

I mer än 25 år har jag arbetet som affärsman. Ibland med affärs- ledarskap- och organisationsutveckling, som KAM, coach, rådgivare, föreläsare och inspiratör! Det är en fantastisk känsla när man får vara med och se när personer och företag utvecklas och blommar ut!

 

Jag tror på ett personligt och långsiktigt lärande som utgår från en personlig verklighet och dess möjligheter.

Varje person och varje team har en fantastiska förmåga att överträffa sig själva när man får utmaningar, får rätt redskap och ett väl fungerande ledarskap!

Gemensamma värderingar, en tydlig vision och målsättning för vad DU vill uppnå, och en väl anpassad strategi ger goda förutsättningar till framgång!

Tillsammans hjälper jag dig/er att skapa det välmående och effektiva teamet, och få dig att upptäcka och utveckla den goda ledaren som finns inom dig!

Att jobba smartare, att våga tänka annorlunda, få utmaningar och må bra både privat och på jobbet är det jag brinner för att utveckla tillsammans med dig!

Kontakta mig så kan vi sitta ner en stund och samtala om hur vi kan gå vidare och utveckla din verksamhet och ditt ledarskap!

 

Mail: janne@p4rm.se