Tommy Einarö

Föreläsare & utbildare

Mail: Tommy@peragenda.se

 

Tommy Einarö

Föreläsare & utbildare


Tommy Einarö


Tommy Einarö driver förändrings- och förbättringsarbete med fokus på genomförande i företag och organisationer. Som ägare och VD för Peragenda har jag jobba med både stora och små företag och offentliga organisationer som landsting och kommuner. Vi täcker kompetenser inom  affärsutveckling, ledarskapsutveckling, företagsledning och ledningsgrupper, sälj- och marknad, kommunikation, värdebaserat ledarskap, kompetensutveckling. affärsutveckling av innovativt start up's och har deltagit i utvecklingen av mer än 100 start up's.

DET HANDLAR OM GENOMFÖRANDE

Våga fokusera på det obestridligt viktigaste! De som vågar avsätta tid och pengar för att jobba med det som är obestridligt viktigast börjar tjäna mer pengar. De som får alla medarbetare engagerade för företagets bästa gör de bästa resultaten. Det som krävs för att vi ska öka genomförandekraften är enkla och strukturerade arbetssätt som alla kan använda. Vi måste hitta förhållningssätt för att hantera det långsiktigt viktiga mitt i "det dagliga bråttom" och sluta skylla på att vi inte har tid.

Enligt vår erfarenhet finns det förbättringspotential i alla företag. Det företag som inte förbättras och utvecklas, kommer att tappa mark. Omgivningen springer förbi. Peragenda har enkla arbetssätt som gör det viktiga förbättringsarbetet som en del av det dagliga arbetet. Du hinner med det långsiktigt viktiga utan att du behöver avsätta massor av extra tid!