Torbjörn Noaksson

Utbildningschef & Digital Strateg

Telefon: 0735 – 42 84 98

Mail: torbjorn.noaksson@dinwebbstrateg.se

Torbjörn Noaksson

Digital Strateg


Torbjörn Noaksson


Tobbe är utbildad inom Informationsteknologi med fokus på bland annat Human-Computer-Interaction (människa-datainteraktion) vid Uppsala Universitet. 2011 Startade han tillsammans med Helena Hjalmarson Din Webbstrateg. Tobbe har arbetat i branschen sedan 2006 och idag är han en erfaren konsult som förutom att hålla utbildningar, hjälper er att ställa krav på era nya och befintliga leverantörer. Han arbetar även inom SEO och SEM samt är certifierad i Google Analytics.

Tobbe är även konsultlärare i Göteborg på IHM Business School där han håller kurser inom YH som Digital Marketing & Sales Analytics, Applikationer & Certifieringar och E-commerve Manager.

Tobbe har även varit konsultlärare i Nässjö på YH-utbildningen Digital Marknadskoordinator på Nässjö Akademien där han håller kurser inom bland annat Statistikhantering och Digital Kommunikation.

Tobbe har specialkompetens inom

  • Kravställning mot leverantör / system samt kravställning inför uppbyggnad av webbplatser
  • Analyser av webbplatser för ökad konvertering och användarvänlighet
  • YH / Företagsutbildningar inom bl.a. Google Analytics och Skriva för webben
  • Google Analytics

Privat är Tobbe en före detta hockeyspelare som mer än gärna smyger till ishallen för ett träningspass men fokus ligger mer på familjen framför ishall. Tack vare det strategiska beslutet att gifta sig med en fotbollsdomare prioriteras sporten framför Idol i TV-soffan. Tobbe är en gottegris av rang. Hemma är köket hans domän och på kontoret fylls frysen av hans glassförråd.