Utbildningar och Föreläsningar i
Google Adwords

Intresse / anmälan till utbildning


Anmäl dig här!

Utbildning / Föreläsning i
Google Adwords


Sökmotorsmarknadsföring via Google AdWords är idag ett väldigt effektivt sätt att nå relevanta målgrupper och driva trafik till din webbplats. Annonsering på Google AdWords är kostnadseffektivt, mätbart och flexibelt. Om man vet vad man gör.

Inlärningströskeln för Google AdWords kan kännas väldigt hög när man som nybörjare ska sätta igång och annonsera. Och har man otur kan det bli en kostnadskrävande historia med dåligt resultat.

 

 

Mer information


Gå en utbildning hos oss

Vi ger dig kunskaperna som krävs för att kunna annonsera på Google AdWords och leverera relevanta besökare till din webbplats på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Google AdWords är enkelt när man får en förståelse för hur hela kedjan från sökordsanalys till att mäta konverteringar fungerar. Adwords är också fullt av funktioner som effektiviserar din annonsering och gör arbetet mycket roligare.

Efter en utbildning hos oss kommer du kunna:

  • Bygga upp kontostruktur och kampanjer
  • Driva mer trafik och öka försäljningen på din webbplats
  • Skriva effektiva annonser som utnyttjar AdWords funktioner till fullo
  • Kravställa SEM leverantörer
  • Arbeta effektivare och mer träffsäkert med din AdWords annonsering

Lärare med lång erfarenhet och kunskap

Vår sökstrateg har 10 års erfarenhet av sökmarknadsföring och Google AdWords. Han är självklart personligt AdWords certifierad och vi som företag är Google Partner. Vi är även konsultlärare på NässjöAkademins YH-utbildning Digital Marknadskoordinator där vi utbildar elever i sökmotorsmarknadsföring.

Torbjörn Noaksson

Torbjörn lär dig allt du behöver veta om din AdWordsannonsering på ett kostnadseffektivt sätt