[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”92px”]

DW Team

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi bemannar marknadsavdelningar, ledningsgrupper och styrelser med digital kompetens. Vårt team består av digitala strateger, analytiker, kravställare, kommunikatörer och affärsutvecklare. Vi berör digital infrastruktur och marknadsföring/kommunikation.  Vi jobbar både med coachning av nyanställda eller av befintlig personal kring digitala frågor, operativ/strategisk utveckling och utbildning. Vår målgrupp är de som står inför en förändringsresa.

Vi har en projektprocess som vi tillämpar.

Vi samverkar med kommunikatörerna på Knockify, tillsammans är vi specialister på Analys, Kravställning, SEM (Google ads, Matchads, Yahoo search), SEO (sökmotoroptimering), SMM (Marknadsföring sociala medier) och Rapportering.

Så med oss som partner får du ett digitalt marknadsteam med fokus på resultat. Vi finns där när du behöver oss och vi stöttar dig hela vägen till framgång![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2079″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_custom_heading text=”VD /
Digital Affärsutvecklare
” font_container=”tag:h2|font_size:18|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Telefon: +46 761 626 967

Mail: helena@dinwebbstrateg.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2077″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_custom_heading text=”Utbildningschef /
Digital Strateg
” font_container=”tag:h2|font_size:18|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Telefon: +46 735 428 498

Mail: torbjorn@dinwebbstrateg.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2252″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Digital Affärsutvecklare /
Marknadskoordinator
” font_container=”tag:h2|font_size:18|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Telefon: +46 760 100 170

Mail: maria@dinwebbstrateg.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1708″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Ekonomi
” font_container=”tag:h2|font_size:18|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Telefon: +46 763 073 037

Mail: ekonomi@dinwebbstrateg.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2101″ img_size=”full”][vc_column_text]

VI BEMANNAR ER MARKNADSAVDELNING

En kul nyhet från oss på Din webbstrateg är att vi har omstrukturerat vår verksamhet och arbetssätt. Vi har gått in i ett tätt samarbete med Knockify, ett företag där deras specialistområden är att driva relevant trafik, skapa kreativa kampanjer och attrahera rätt målgrupp med rätt budskap. Ett bra komplement till oss då vi är ett företag med djup kunskap och lång erfarenhet av digital affärsutveckling, utbildning/coachning, analyser, rapportering samt kravställning av bland annat digitala plattformar (över 200).

Tillsammans kan vi bemanna ditt företags marknadsavdelning med digital kompetens, helt eller delvis beroende på behov samt vilken kompetens som finns “inhouse”.

BEMANNAR LINDSTRÖMS BILS MARKNADSAVDELNING

Ett exempel på hur vi bemannar en marknadsavdelning är Lindströms Bil, en bilfirma som finns på 6 orter och är återförsäljare till Toyota och Lexus. Här har vi satt ihop en projektgrupp med interna och externa personer, alla specialister inom sitt område. Vi arbetar med allt från projektledning till analys, rapportering, annonsering, SEO och content, där bland annat kravställning av den hemsidan gentemot Toyota är en del av det vi gör.

Andra case vi jobbar med är att förse företaget med rapporteringsunderlag som inte bara säger massa siffror utan som även ger underlag för hur man kan agera på datan.

VARFÖR GÖR VI DETTA?

Anledningen till att vi tagit detta beslut är att vi vill kunna hjälpa företag på en annan nivå. Vi har allt mer ofta insett att man behöver ta ett krafttag från grunden, att det inte går att göra “quick fix”. Det blir sällan lönsamt för någon part. Det finns mycket tid och pengar där ute som kan sparas åt diverse företag, med rätt insats och med rätt hjälp. Vi förstår också att det är djungel där ute och det är svårt för företag att veta vem de ska vända sig till.

HUR GÅR DET TILL?

Vi börjar med ett första möte, därefter hjälper vi er att hitta rätt väg till lösning utefter era behov och förutsättningar. Våra case sträcker sig mellan 1 h till 160 h/månad, eller enstaka kampanjer osv. Vi tar fram tydliga uppdragsbeskrivningar och styrdokument, så att alla vet vad som ska göras, vem som gör vad och vad det beräknas ta i tid. Själva tar vi enbart betalt för den tid vi lägger ner på uppdraget, vi har exempelvis inga marginaler på annonseringskostnad eller dylikt.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Så här brukar projektprocessen se ut:” font_container=”tag:h3|text_align:left”][vc_single_image image=”2105″ img_size=”full”][vc_column_text]

Växer inte våra kunder så växer inte vi, det ska vara lätt, smidigt och mätbart att vara kund till Din Webbstrateg och Knockify!

BRA ATT KÄNNA TILL

Vi är verksamma i styrelsen för Marknadsföreningen i Jönköping, medverkar som mentorer och i styrelsen för Nyföretagarcentrum. Vi jobbar även med att utbilda på Yrkeshögskolor. Din Webbstrateg har bland annat tagit fram en YH-utbildning som heter E-handelslogistiker som går i Nässjö på Nässjöakademin. Detta innebär att vi inte bara utbildar resurser på plats på företag utan även de som ska ut i näringslivet och jobba. Vi jobbar väldigt mycket med att få fram företag till kommande LIA-perioder (praktik men också för ”riktiga projekt” som eleverna ska jobba med).

Vill du veta mer? Kontakta gärna Helena Hjalmarsson![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]