VI SAMARBETAR MED MÅNGA OLIKA FÖRETAG IDAG

Alla kan inte göra allt. Vi lever idag i en digital värld där man omger sig kring specialister. Kanske du kör eget idag eller jobbar på en större byrå men inte erbjuder alla tjänster? Vi samarbetar med många olika företag som är lika oss men vi skiljer oss på kanske en eller två punkter.

Tillsammans bemannar vi olika företags marknadsavdelning med digital kompetens, helt eller delvis beroende på behov samt vilken kompetens som finns “inhouse”.

VARFÖR GÖR VI DETTA?

Anledningen till att vi tagit detta beslut är att vi vill kunna hjälpa företag på ytterligare en nivå. Vi har allt mer ofta insett att man behöver ta ett krafttag från grunden, att det inte går att göra “quick fix”. Många företag/byråer har sälla ett egentligen ett helhetsperspektiv och vi erkänner att vi har det inte heller. Men tillsammans med rätt partner så kan vi bli ännu större. Det blir ofta lönsamt för båda parter då vi får göra det vi gillar och är bäst på. Det finns mycket tid och pengar där ute som kan sparas åt diverse företag, med rätt insats och med rätt hjälp vinner vi alla på det (win-win-&-win). Vi förstår också att det är djungel där ute och det är svårt för företag att veta vem de ska vända sig till men med rätt partnerbas hjälper vi företag att ta steget lite längre.

Bli vår partner!

Vill du bli en partner till oss och växa du med? Kontakta oss och berätta vad vi tillsammans kan erbjuda våra kunder för att knyta dem närmare till oss.

Knockify samarbetspartner till Din Webbstrateg

Knockify

Specialister inom Sociala Medier

Tillsammans med Knockify i Jönköping bemannar vi bland annat Lindströms Bil, Demex och Pinewoods marknadsteam med kunskap & utveckling för ökad synbarhet. Läs mer.

NässjöAkademin

YH-, Högskolekurser & företagutbildningar

Tillsammans utvecklar och stärker vi digitaliseringen och kunskapen inom digital kommunikation och transformation i Nässjöområdet. Vi erbjuder idag en rad olika utbildningar för företag som personer som vill bli bättre inom det digitala. Våra ledord som vi jobbar med är TILLSAMMANS, ÖKA DEN DIGITALA KUNSKAPEN.

Nyföretagarcentrum i Jönköping

Skapar framtidens företag

Vi utbildar och coachar nya företag inom digital marknadsföring för en starkare och växande Jönköping!