UTBILDNINGAR

Vi erbjuder er ett utbud av diverse kurser och utbildningar. Allt innehåll kan företagsanpassas och genomföras ute hos våra kunder eller på vårt kontor i Jönköping. Nedan ser du våra utbildningsområden som vi kan utbilda er inom. Genom våra utbildningar i strategisk, taktisk och digital marknadsföring får du aktuell kunskap, praktisk förmåga och kraft att förändra ditt företags digitala synbarhet.

STÅENDE UTBILDNINGSOMRÅDEN

SEO

För vem? För anställda på företag, myndigheter, organisationer och kommuner som i dag jobbar helt eller delvis med digital affärsutveckling och/eller kommunikation.

GOOGLE ANALYTICS

Grunderna inom Digital Analys. För vem? För dig som är ny inom Google Analytics eller precis har fått tjänst inom detta område men behöver få de grundläggande verktygen för att lyckas.

GOOGLE ADS

Grunderna inom Google Ads. Lär dig strategiskt sätta upp kontot. För vem? För dig som är ny inom Google Ads men behöver få grundläggande tips för att lyckas.

Utbilda dig med Din Webbstrateg

Vi har lång erfarenhet av att tillföra digital kunskap hos företag och människor.

Vi är operativa strateger och inom en del av vår verksamhet handlar det mycket om att ge kunskap för det ökar förståelse och samspel mellan kund, slutkund men även mellan kund och digital byrå.

Vi hjälper mer än gärna till att forma nya som gamla förmågor inom det digitala och digital synbarhet

Vi har som digital byrå specialiserat sig inom yrkeshögskola och har i över 5 år samarbetat med flera Yrkeshögskolor som IHM Business School, Nässjöakademin, Sälj & Marknadshögskolan, Medie Institutet.

Men bara för det så har vi inte glömt bort att vidareutbilda företags egna personal (kompetensutveckling). Passa på att kompetensutveckla företagets personal eller kanske dig själv. Vi håller ständigt i sk. uppdragsutbildningar inom olika områden som SEO, SEM, digital kundtjänst och liknande.

För att veta vilken som passar dig eller veta mer när kursstart är ber vi dig kontakta Helena Hjalmarsson på 0761 – 62 68 67

Våra uppdrag på Yrkeshögskolor

IHM Business School i Göteborg

Start: 2016 – pågående

Här har vi varit delaktiga i flera utbildningar som E-commerce Manager med fokus på E-handel, LIA (praktik) och Examensarbete

Något som vi har tillsammans med Utbildningsledare vidareutvecklat och anpassat till arbetsliv och näringsliv

En annan utbildning som vi har närmare 6 av 10 kurser inom är Digital Marketing & Sales Analytics. Här har vi haft kurser som är dels grundläggande inom Digital Transformation som mer anpassade till att bli certifierade inom Google Ads (Adwords) som Google Analytics. För att slutligen knuta ihop säcken med Testning & Rapportering samt LIA (praktik)

Nässjöakademin i Nässjö

Start: 2013-14, 2017 – pågående

Här har vi varit delaktiga i flera utbildningar som den nuvarande och högaktuella E-handelslogistiker med fokus på E-handel, Logistik, Digital Marknadsföring, Kundtjänst, LIA (praktik) och Examensarbete

Denna utbildning har vi på Din Webbstrateg själva skrivit och tagit fram i samarbete med Nässjöakademin och vi på din Webbstrateg styr och kontrollerar till 100%.

Utbildningen är tvåårig, drivs av Nässjöakademin och genomförs i nära samverkan med arbetsliv och näringsliv med det digitala och höja kompetensen hos företag ytterligare ett steg varpå vi har tagit fram denna utbildning. Den nära samverkan med näringslivet säkerställer att utbildningen möter arbetslivets krav på kompetens.

(länk: https://nassjo.se/barn-och-utbildning/nassjoakademin/utbildningar/yrkeshogskola/e-handelslogistiker.html)

Sälj & Marknadshögskolan i Göteborg

Start: 2016 – 2017

Här har vi varit delaktiga i utbildningen Digital Marknadsförare med fokus på Digital Marknadsföring samt Google ads (Adwords) & Google Analytics.

Denna utbildning har vi på Din Webbstrateg fokuserat på att öka förståelsen och behovet av en bra grundläggande strategi inom digital marknadsföring och analysarbete via både sociala kanaler som renodlade analysprogram.