[vc_row parallax_bg=”true” css=”.vc_custom_1537532918386{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][rev_slider_vc alias=”black-empty”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Uppdragsutbildningar – Kommande / Aktuella kurser” font_container=”tag:h1|font_size:32px|text_align:center|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

E-commerce och Digital affärsutveckling

I en verklighet där utvecklingen går fort kan det kännas svårt att veta vad som är viktigt att lära sig och inte. Känner du igen dig? Detta är en utbildning där vi pratar e-commerce för alla branscher och hjälper dig med att avgränsa vad du ska satsa på. 

Utbildningen är till för dig som är nyfiken på de nya förutsättningarna att lyckas med digital affärsutveckling. E-handeln växer allt mer, påverkar alla led från produktion till försäljning och har lett till att kraven på flexibilitet, kundanpassning och innovation har ökat. E-handel är snart inte bara förknippat med att sälja produkter och tjänster på nätet utan är på väg att bli ett begrepp som alla företag oavsett bransch måste bli medvetna om.

Vi vill öka kunskapen om hur du kan jobba för digital utveckling på ett långsiktigt och hållbart sätt. Men också ge verktygen för att du ska bli mer effektiv och trygg i ditt arbete med att göra din digitala plattform framgångsrik och en naturlig del av verksamheten.

Det spelar ingen roll om du är ett tjänsteföretag och informerar på din hemsida eller om du är en ren e-handel där du säljer dina produkter direkt. E-commerce och digital affärsutveckling är en utbildning för dig som är nyfiken på de nya förutsättningarna att lyckas med digital affärsutveckling.

Start 24:e Oktober år 2019!

>> Gå till Utbildningen och anmälan här[/vc_column_text][vc_separator color=”blue”][vc_custom_heading text=”Tidigare utförda kurser” font_container=”tag:h3|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

SEO – sökmotoroptimering (del1)

Intresserad av denna typ av kurs?

Kontakta oss så kollar vi vad vi kan göra för er!

>> Kontakta oss[/vc_column_text][vc_column_text]

Digitalakademin (Almi+Google)

Grundläggande kurs inom Digital transformation och hur man kan driva relevant trafik till sin hemsida och företag.

Din Webbstrateg har blivit tillfrågade att vara kursledare för både utbildningsstarter i Jönköping, Nässjö/Höglandet, Vetlanda och Gnosjö

>> Kontakta oss[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

SEO Expert

Bli ett digitalt proffs och skapa förutsättningar för att utveckla den digitala närvaron. Du får mer och djupare kunskap inom tekniskt som mer strategisk nivå. Vi jobbar mer med internationell SEO. 

Start 15:e maj!

>> Gå till kurs[/vc_column_text][vc_column_text]

Social Media Manager

Upplägget för utbildningen är teoretisk med övningar, föreläsningar och självstudier. Du får verktygen och processen för hur du arbetar med med sökmotoroptimering. Du har möjligheten att arbeta konkret med ett eget case och skapa en strategi för att nå just era mål.

Intresserad igen? Kontakta oss för intresse.

>> Kontakta oss[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Digital Analytiker

Utbildningen är teoretisk med övningar, föreläsningar och gruppstudier. Utbildningen innehåller statistikframtagning, statistikverktygshantering, skapade av rapporter, tekniska inställningar i Google Analytics samt stöd för certifiering av verktyget med lärarledd tid.

Start i 15:e April! (anmälan senast 7:e April)

>> Gå till kurs[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”load-more” item=”masonryGrid_FadeIn” grid_id=”vc_gid:1569824209213-284261df8605591c0046e41c0597a0fc-3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]